• Welkom bij het
  EV Kenniscentrum


  Het EV Kenniscentrum is de plek waar EV Experts uit de Automotive branche samenwerken om hun kennis en inspiratie met jou te delen.
   
  Onze EV-Learnings zijn speciaal ontworpen om jouw kennisniveau blijvend te verbeteren. Onze Virtual Classroom Trainingen zijn interactief en inspirerend, je kunt al je vragen live stellen. Onze EV-trainers zijn sinds jaar en dag werkzaam in de autobranche en spreken dus jouw taal.

  Vertrouwd leren werken met De EV App 2.0 is een snelle eenvoudige manier om de juiste en actuele EV informatie te vinden, toe te passen en wat nog belangrijker is, te behouden.

  Mocht je nog tegen uitdagingen aan lopen of heb je een andere EV vraag, dan kan je die altijd stellen via de Nationale EV Helpdesk. Binnen één werkdag heb jij je antwoord.

  Wil je een rol spelen in de wereldwijde elektrificatie schrijf je dan in voor één van de onderstaande cursussen. 

  Get EV Ready!

OOMT vouchers voor online leren en ontwikkelen ter waarde van € 100,-

Ook OOMT vindt het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen, zelfs in deze coronatijd. En juist online leren is nu natuurlijk onmisbaar. Daarom biedt OOMT jou een voucher aan ter waarde van € 100,- euro. Ontdek waaraan jij je voucher bij het EV Kenniscentrum kunt besteden. Wacht niet te lang, verzilver je voucher vóór 31 juli 2020. Vraag hier je vouchercode aan
Hoe gebruik je je OOMT voucher?
Je hebt van OOMT een brief ontvangen met een persoonlijk OOMT-nummer. Hiermee vraag je jouw vouchercode aan op de website van OOMT. Maak hieronder een keuze uit de EV-Learnings die je graag wilt volgen. Heb je je keuze gemaakt? Vul je OOMT voucher code dan in bij het bestellen van jouw EV-Learning.
Charged by
De EV App
De EV App is een onafhankelijke infotool waar u eenvoudig en snel de informatie vindt die u zoekt, zonder eindeloos het internet te hoeven afstruinen. De EV App brengt u in contact met de juiste fora en betrouwbare nieuwsplatforms.
Speciale actie!
€ 100,00
EV Basis Combi (EV-learning + VCT):
 • EV-Learning
 • Virtual Classroom Training
 • EV App
 • Nationale EV helpdesk
 • Certificaat van deelname
 • E.P.K.
Ik heb een OOMT voucher Meld je hier aan