EV Basis

De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben. In deze EV-Learning ga je op een digitale en praktische manier iets leren over elektrisch rijden en de vele randzaken. EV Basis
EV Basis bevat de basiskennis van elektrische mobiliteit.
Op een interactieve wijze brengen we je verder in de wereld van elektrische mobiliteit, dat doen we op een digitale maar toch persoonlijke manier.

Ben je gewoon geïnteresseerd in elektrische mobiliteit? Ben je EV-rijder of word je binnenkort EV-rijder? Dan is het EV-Basis programma voor jou een mooie stap vooruit in je EV-kennis. Bij een goed resultaat ontvang je digitaal een EV-Certificaat.

Elke module bestaat uit een aantal hoofdstukken en wordt ondersteund door handige links, video’s en heldere uitleg, daarnaast eindigt elk hoofdstuk met een aantal vragen zodat je de stof goed kan oefenen.

De EV App: Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden.
 
Nationale EV Helpdesk: Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat
Na deze EV-Learning ontvang je een digitaal EV certificaat als bewijs van deelname. 
En je hebt goede kennis om een degelijk EV gesprek te voeren. 
Cursus Elektrisch Vervoer Basis
In deze EV Basis-Learning maak je op een speelse wijze kennis met de wondere wereld van elektrische voertuigen en aanverwante zaken.

De EV Basis-Learning heeft 4 modules die elk zo’n 20 min in beslag nemen. 
  1. Soorten EV
  2. Basisuitleg laden
  3. Laadinfrastructuur
  4. Subsidies en Fiscaliteit
  • Nationale EV Helpdesk: Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk.
  • De EV App Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden.
  • Certificaat: Na deelname van deze EV learning ontvang je een EV certificaat.
Zet de eerste stap naar
meer kennis over elektrisch vervoer
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV Experts samenwerken om
hun kennis en inspiratie met jou te delen. Kennisbank
Onze partners
Copyrights © 2022 All Rights Reserved