opleiding elektrische voertuigen

Een opleiding elektrische voertuigen?!

Op zoek naar een cursus waar jij alle laatste weetjes leert over elektrisch rijden en elektrische voertuigen? Dan ben je bij EV Kenniscentrum op het juiste adres. De ontwikkelingen en innovaties in deze branche gaan vliegensvlug, maar met een cursus en opleiding bij EV Kenniscentrum weet jij deze branche bij te benen. Elektrificatie is de toekomst en jij loopt dadelijk aan kop met de laatste informatie over dit vakgebied!

Jouw leerschool in Elektrische Voertuigen

Het EV Kenniscentrum onderscheidt zich door specifiek te focussen op deze dynamische markt. Door te richten op dit vakgebied zijn wij expert in informatie en kennisdeling over Elektrische Voertuigen. Onze opleidingen/cursussen zijn ontworpen om jouw kennis op pijl te brengen en jouw kennisniveau blijvend te verbeteren. Zo wordt jij ook een expert in EV! 

Wil jij een rol spelen in elektrificatie? Dan is een opleiding Elektrische Voertuigen bij het EV Kenniscentrum een goed idee! 

Welke cursussen biedt EV Kenniscentrum aan? 

Wij bieden verschillende soorten cursussen aan, waardoor er altijd een cursus tussen zit die past bij jouw leerbehoefte: op locatie, online of gecombineerd.

Leer jij graag vanuit je eigen huis? Dan past onze EV Basis VCT bij jou. Wat houdt VCT In? Een Virtual Classroom Training! Het enige wat jij nodig hebt is een computer of tablet met geluid en een goede internetverbinding. Wij regelen de rest! Je kunt onze VCT overal volgen: het terras, je kantoor of vanuit huis. Via een live verbinding volg je de training met de EV-trainer. Tijdens de training kun je eenvoudig vragen stellen met betrekking tot Elektrische Voertuigen.

Een andere leuke opleiding Elektrische Voertuigen is onze EV Basis EV-Learning. In deze EV-learning ontwikkel jij inzicht in 4 modules: soorten EV, basisuitleg laden, laadinfrastructuur en subsidies en fiscaliteiten. Na deelname ontvang je uiteraard een deelname certificaat.

Wil jij graag vakgenoten ontmoeten of ben jij een persoon die liever leert op locatie met een EV-trainer? Dan is EV Basis Combi de ideale training voor jou! Je start met een voorbereidende EV-learning en op een later tijdstip ontmoeten we elkaar op een locatie in Breukelen voor diepgang over dit vakgebied. Tijdens deze opleiding over Elektrische Voertuigen ontwikkel jij de juiste basiskennis over dit onderwerp. 

Verschillende opleidingen Elektrische Voertuigen

Benieuwd naar al onze opleidingen/cursussen over Elektrische Voertuigen? Hieronder vind je alle cursussen op een rij! 


Wil je graag advies? Neem contact met ons op! 

Heb je een cursus afgerond en wil je op de hoogte blijven over dit onderwerp? Of wil je liever geen cursus doen, maar wel op de hoogte blijven? De EV App is een onmisbare tool voor iedere liefhebber van dit onderwerp. In De EV App lees je alles over elektrisch rijden, waaronder fiscale voordelen, laadpassen en nog veel meer. De EV App is te downloaden op jouw mobiele telefoon of tablet. Ook is De EV App te gebruiken op een webversie: www.deev.app


Contact opnemen met de klantenservice
Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.