opleiding elektrische voertuigen

Een opleiding elektrische voertuigen?!

Een opleiding elektrische voertuigen

Op zoek naar een cursus waar jij alle laatste weetjes leert over elektrisch rijden en elektrische voertuigen? Dan ben je bij EV Kenniscentrum op het juiste adres. De ontwikkelingen en innovaties in deze branche gaan vliegensvlug, maar met een cursus en opleiding bij EV Kenniscentrum weet jij deze branche bij te benen. Elektrificatie is de toekomst en jij loopt dadelijk aan kop met de laatste informatie over dit vakgebied!

Jouw leerschool in Elektrische Voertuigen

Het EV Kenniscentrum onderscheidt zich door specifiek te focussen op deze dynamische markt. Door te richten op dit vakgebied zijn wij expert in informatie en kennisdeling over Elektrische Voertuigen. Onze opleidingen/cursussen zijn ontworpen om jouw kennis op pijl te brengen en jouw kennisniveau blijvend te verbeteren. Zo word jij ook een expert in EV!

Wil je een rol spelen in elektrificatie? Dan is een opleiding Elektrische Voertuigen bij het EV Kenniscentrum een goed idee.

Welke cursussen biedt EV Kenniscentrum aan? 

Wij bieden verschillende soorten cursussen aan, waardoor er altijd een cursus tussen zit die past bij jouw leerbehoefte: op locatie, online of gecombineerd.

Leer jij graag vanuit je eigen huis? Dan past onze EV Basis of Gevorderd bij jou. Wat houdt VCT In? Een Virtual Classroom Training! Het enige wat jij nodig hebt is een computer of tablet met geluid en een goede internetverbinding. Wij regelen de rest! Je kunt onze VCT overal volgen: het terras, je kantoor of vanuit huis. Via een live verbinding volg je de training met de EV-trainer. Tijdens de training kun je eenvoudig vragen stellen met betrekking tot Elektrische Voertuigen. Daarnaast kun jij zelf bepalen hoeveel jij leert met één van de drie programma's.

Een andere leuke opleiding Elektrische Voertuigen is onze E-learning als EV Adviseur of EV Specialist. In één van deze E-learnings leer jij alles over de geschiedenis van EV, soorten EV, basisuitleg laden, batterijen en nog veel meer. Na deelname ontvang je een certificaat.

In een VCT voor directie/management kun je met vakgenoten de basiskennis van EV op niveau brengen. Tijdens deze learning leer je alles over elektrisch rijden in de breedste zin van het woord. Het enige wat je nodig hebt is een computer met geluid, een goede internetverbinding en natuurlijk zin om opgeladen te worden. Wij doen de rest! De training kan overal gevolgd worden voor jouw team. Meer weten over een VCT voor directie en management? Klik hier voor deze VCT!

Verschillende opleidingen Elektrische Voertuigen

Hieronder vind je alle cursussen op een rij:
Wil je graag advies? Neem contact met ons op! 

Heb je een cursus afgerond en wil je op de hoogte blijven over dit onderwerp? Of wil je liever geen cursus doen, maar wel op de hoogte blijven? De EV App is een onmisbare tool voor iedere liefhebber van dit onderwerp. In De EV App lees je alles over elektrisch rijden, waaronder fiscale voordelen, laadpassen en nog veel meer. De EV App is te downloaden op jouw mobiele telefoon of tablet. Ook is De EV App te gebruiken op een webversie: www.deev.app.


Neem contact op
Zet de eerste stap naar
meer kennis over elektrisch vervoer
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV Experts samenwerken om
hun kennis en inspiratie met jou te delen. Kennisbank
Onze partners
Copyrights © 2022 All Rights Reserved