cursus elektrische voertuigen

Een cursus elektrische voertuigen volgen?!

Elektrisch rijden wint steeds meer populariteit in de markt. Vanuit de overheid wordt er beweging in gang gezet om elektrificatie te bevorderen. De consument gaat gelukkig steeds meer de vele voordelen van elektrische rijden inzien. Echter, het elektrisch rijden en elektrische voertuigen zijn voor veel mensen op vele vlakken nog een onbekend onderwerp. Met een cursus over elektrisch voertuigen, het berijden ervan, en wat er allemaal bij komt kijken ben je voorbereid op de toekomst, want de toekomst is elektrisch!

Bij het EV Kenniscentrum, kan je eenvoudig je kennis opladen over dit  toekomstgerichte, en super interessante onderwerp. 

EV Kenniscentrum biedt cursussen over elektrische voertuigen

Wil je graag een cursus volgen over elektrische voertuigen? Het EV Kenniscentrum biedt verschillende (online) trainingen aan om meer te leren over elektrisch rijden. Met een cursus over elektrische voertuigen bij EV Kenniscentrum is het mogelijk om een belangrijke rol te spelen in de wereldwijde transitie die elektrificatie heet. 

De trainingen en cursussen zijn gemaakt voor een brede doelgroep waarbij de basiskennis wordt gelegd voor elektrisch vervoer. Een cursus elektrische voertuigen is speciaal ontwikkeld voor verkoop, service , managers en directie van autobedrijven. En zelfs voor elektrotechneuten en automonteurs die vaak met klanten te maken hebben.   

Ook de “nieuwe" elektrische gebruiker, ofwel de consument, wordt ook niet vergeten door EV Kenniscentrum en kan ook meedoen met de cursus over elektrische voertuigen. Tenslotte is het kopen van een elektrische auto vaak een hele spannende aangelegenheid waarbij er veel nieuwe zaken komen kijken. En net zoals bij alle nieuwe zaken is het goed om jezelf goed voor te bereiden zodat je weet waar je naar zoekt en wat je koopt.

Van Virtual Classroom Trainingen tot live trainingen

Bij EV Kenniscentrum zijn verschillende lesvormen mogelijk, zoals Virtual Classroom Trainingen (VCT's), EV-learnings en echte live trainingen op locatie door een EV-trainer. Daarnaast bieden wij verschillende cursussen aan: goud, zilver en brons.

EV Goud, Zilver en Brons
Bij het EV Kenniscentrum kun jij zelf bepalen wat jij wilt leren als het gaat over elektrisch vervoer. Hier hebben wij drie programma's voor ontwikkeld: Brons, Zilver en Goud. Deze cursussen zijn volledig digitaal. Het enige wat jij nodig hebt is een computer om in te loggen. Ben jij benieuwd wat jij leert in EV Goud, EV Zilver en EV Brons? Ga hieronder direct naar de één van de cursussen:
EV Goud
EV Zilver
EV Brons

E-learnings
Naast verschillende cursussen kun jij ook bij ons terecht voor een E-learning. Deze trainingen zijn ideaal voor werknemers die niet op zoek zijn naar en klassikale les, maar wel alles willen weten over EV. Bij EV Kenniscentrum kun jij terecht voor twee E-learnings: EV adviseur en EV specialist. Meer weten over de E-learning? Ga hieronder direct naar één van de E-learnings:
E-learning EV Adviseur
E-learning EV Specialist

VCT voor Directie/Management
De Virtual Classroom Trainingen zijn inspirerend en interactief. Zelfs vanachter je computer! Dit is een ideale manier, wanneer je geïnteresseerd bent in een cursus elektrische voertuigen vanuit je kantoor voor directie en management. Benieuwd naar een VCT voor Directie en Management? Klik hier voor de VCT!

Een live training
Naast een E-learning of een een Virtual Classroom Training is het ook mogelijk om een training op locatie te volgen. In deze live training leer je veel over elektrisch rijden en andere belangrijke zaken die met EV te maken hebben. Na de deelname ontvangt elke deelnemer een certificaat. Meer weten naar een training op locatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Weet je niet zo goed welke training bij jou past? Wij geven je graag advies! 

Daarnaast is het ook mogelijk om meer te lezen over elektrisch rijden in De EV App. De EV App is een handige infotool met alle informatie over elektrisch rijden, waaronder subsidies, laadpassen en nog veel meer. De EV App is te downloaden in de Google en App Store of te gebruiken op de webversie. Klik hier voor de webversie van De EV App. 


Contact opnemen met de klantenservice
Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.