cursus elektrische voertuigen

Een cursus elektrische voertuigen volgen?!

Elektrisch rijden wint steeds meer populariteit in de markt. Vanuit de overheid wordt er beweging in gang gezet om elektrificatie te bevorderen. De consument gaat gelukkig steeds meer de vele voordelen van elektrische rijden inzien. Echter, het elektrisch rijden en elektrische voertuigen zijn voor veel mensen op vele vlakken nog een onbekend onderwerp. Met een cursus over elektrisch voertuigen, het berijden ervan, en wat er allemaal bij komt kijken ben je voorbereid op de toekomst, want de toekomst is elektrisch!

Bij het EV Kenniscentrum, kan je eenvoudig je kennis opladen over dit  toekomstgerichte, en super interessante onderwerp. 

EV Kenniscentrum biedt cursussen over elektrische voertuigen

Wil je graag een cursus volgen over elektrische voertuigen? Het EV Kenniscentrum biedt verschillende (online) trainingen aan om meer te leren over elektrisch rijden. Met een cursus over elektrische voertuigen bij EV Kenniscentrum is het mogelijk om een belangrijke rol te spelen in de wereldwijde transitie die elektrificatie heet. 

De trainingen en cursussen zijn gemaakt voor een brede doelgroep waarbij de basiskennis wordt gelegd voor elektrisch vervoer. Een cursus elektrische voertuigen is speciaal ontwikkeld voor verkoop, service , managers en directie van autobedrijven. En zelfs voor elektrotechneuten en automonteurs die vaak met klanten te maken hebben 

Ook de “nieuwe" elektrische gebruiker, ofwel de consument, wordt ook niet vergeten door EV Kenniscentrum en kan ook meedoen met de cursus over elektrische voertuigen. Tenslotte is het kopen van een elektrische auto vaak een hele spannende aangelegenheid waarbij er veel nieuwe zaken komen kijken. En net zoals bij alle nieuwe zaken is het goed om jezelf goed voor te bereiden zodat je weet waar je naar zoekt en wat je koopt.

Van Virtual Classroom Trainingen tot live trainingen

Bij EV Kenniscentrum zijn verschillende lesvormen mogelijk, zoals 
Virtual Classroom Trainingen (VCT's), EV-learnings en echte live trainingen op locatie door een EV-trainer. 

Virtual Classroom Training
De Virtual Classroom Trainingen zijn inspirerend en interactief. Zelfs vanachter je computer! Dit is een ideale manier, wanneer je geïnteresseerd bent in een cursus elektrische voertuigen vanuit je eigen huis of kantoor. Klik hier voor een VCT bij EV Kenniscentrum.  

Een EV-learning
In een EV-learning maak je op een leuke wijze kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Deze cursus over elektrische voertuigen is ook ideaal wanneer je het liefst vanuit je huis 'studeert'. De EV-learning geeft een goede basis met 4 verschillende modules: soorten EV, basisuitleg laden, laadinfrastructuur en subsidies/fiscaliteiten. Door de uitgebreide informatie per hoofdstuk heb je met deze cursus over elektrische voertuigen een goede basiskennis over deze mega dynamische markt. Het is ook geschikt voor de consumenten die geïnteresseerd zijn in een cursus elektrische voertuigen!

Een live training
Naast een combi van een EV-learning en een Virtual Classroom Training, de cursus EV Basis Combi, is het ook mogelijk om een live training op locatie te volgen. In deze live training leer je veel over elektrisch rijden en andere belangrijke zaken die met EV te maken hebben. Na de deelname ontvangt elke deelnemer een certificaat. 

Meer weten over onze trainingen? Hieronder vind je de verschillende trainingen op een rij. 

EV Basis Combi (LIVE)
EV Basis Combi  (EV-learning + VCT)
EV Basis VCT
EV Basis EV-Learning
VCT voor Directie/Management

Weet je niet zo goed welke training bij jou past? Wij geven je graag advies! 

Daarnaast is het ook mogelijk om meer te lezen over elektrisch rijden in De EV App. De EV App is een handige infotool met alle informatie over elektrisch rijden, waaronder subsidies, laadpassen en nog veel meer. De EV App is te downloaden in de Google en App Store of te gebruiken op de webversie. Klik hier voor de webversie van De EV App. 


Contact opnemen met de klantenservice
Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.