VCT voor Directie/Management

"Elektrificatie ook voor uw toekomst"

Elektrisch rijden is cruciaal voor de toekomst van autobedrijven. In deze training met vakgenoten brengen we uw basiskennis van EV op niveau. 
De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan u wellicht denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben. In deze EV-learning gaat u veel leren over elektrisch rijden in de breedste zin van het woord. Dat doen we op een praktische, digitale en toch persoonlijke manier. 


VCT: 
Virtual Classroom Training, hier heeft u een computer nodig met geluid, een goede internetverbinding en natuurlijk zin om opgeladen te worden! Dat is alles, wij doen de rest. Deze training kan dus overal worden gevolgd. U ontvangt van ons een inlogcode en daarmee krijgt u toegang tot het VCT platform. We heten u dan persoonlijk en van harte welkom. U heeft een live verbinding met de EV trainer die de training verzorgd. U maakt deel uit van een kleine groep vakgenoten die deze training ook volgt. Tijdens en na de training is er alle ruimte voor uw specifieke EV vragen. Tijdsduur ongeveer 90 minuten. 

De EV App: 
U kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin u alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijft u ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Nationale EV Helpdesk:
Mocht u vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur uw vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijgt u reactie.

E.P.K. Rapport
Het allereerste digitale E.P.K. Rapport. E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring. Je krijgt jaarlijks de mogelijkheid om deze E.P.K. Keuring te doen, of je huidige E.P.K. Rapport te up-daten. Een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV klanten, EV kansen en EV wet- & regelgeving. Na afronding van één van onze pakketten is jouw eerste persoonlijke E.P.K. Rapport een feit.

Datum Vrije plekken Sessies
Heb je geen geschikte datum gevonden? Neem contact op voor overige beschikbaarheid. Start de chat