cursus elektrisch rijden

Volg een cursus elektrisch rijden!

Elektrisch rijden hoor je steeds vaker op het nieuws en het begint vaker te kriebelen om over te stappen naar een elektrische voertuig. Of werk je als verkoper in de automotive branche en krijg je steeds vaker een vraag over elektrisch rijden? Wat weet je nu eigenlijk zelf echt over elektrisch rijden? Het begrijpen van elektrisch vervoer is belangrijk in de overgang van een traditionele voertuig naar een elektrische voertuig.

Met een cursus elektrisch rijden wordt je klaargestoomd voor de toekomst, want de toekomst is elektrisch! 

Cursus elektrisch rijden bij EV Kenniscentrum

Het EV Kenniscentrum biedt verschillende (online) cursussen elektrisch rijden aan. Door een cursus elektrisch rijden te volgen, word je een echte professional in dit vakgebied. Bij het EV Kenniscentrum kunnen automotive experts samenwerken om kennis en inspiratie over elektrisch rijden te delen.Een cursus volgen via het EV Kenniscentrum kan op verschillende manieren: een live training op locatie, Virtual Classroom Trainingen of een EV-learning. Een cursus elektrisch rijden is speciaal ontworpen om je EV kennisniveau te verbeteren. 

Virtual Classroom Trainingen
De Virtual Classroom Trainingen kenmerken zich als inspirerend en interactief. De training is te volgen  vanaf je eigen kantoor of huis, maar het is altijd mogelijk om vragen live te stellen aan één van onze EV experts. Het enige wat je nodig hebt is een computer of tablet met geluid. Dat is alles, EV Kenniscentrum doet de rest! Wil je je EV kennis opladen in het zonnetje op het terras of liever rustig op kantoor? Het kan allemaal! 

Een EV-learning
Met een EV-learning bij EV Kenniscentrum kun je op een leuke manier kennis maken met elektrisch rijden. In deze learning komen 4 verschillende modules aan bod: soorten EV, basisuitleg laden, laadinfrastructuur en subsidies en fiscaliteiten. 

Training op locatie
Liever een live cursus elektrisch rijden volgen? Met een EV Basis Combi krijg je een uniek pakket met de beste van twee werelden: een voorbereidende EV-learning en een live training met een EV-trainer. Door een EV-learning en live cursus samen te voegen krijg jij de juiste basiskennis over elektrisch rijden.  De live training vindt plaats in Breukelen met maximaal 12 personen. Tijdens deze training elektrisch rijden is er alle ruimte om jouw specifieke EV vragen te stellen. Alle ingrediënten voor een leuke en interessante dag zijn aanwezig tijdens deze live training! 

De trainingen zijn ideaal voor o.a. verkopers, consumenten en techneuten. Ook is er gedacht aan het managementvan een organisatie met een VCT voor Directie/Management. In een VCT wordt EV kennis  samen met vakgenoten  op niveau gebracht. Er wordt aandacht gegeven aan elektrisch rijden in de breedste zin van het woord.

De EV App

Heb je een cursus elektrisch rijden afgerond en wil je meer lezen over elektrisch rijden? Of toch liever geen cursus volgen, maar wel meer kennis opdoen over elektrisch rijden? Maak onbeperkt gebruik van onze handige info-tool De EV App. In De EV App is alles te lezen over elektrisch rijden en nog veel meer. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte rondom elektrisch rijden. De EV App is ook te lezen via onze webversie: www.deev.app. Wil jij graag een rol spelen in de mega dynamische wereld van elektrisch vervoer? Schrijf je dan in voor één van de cursussen.
Contact opnemen met de klantenservice
Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.