cursus elektrisch rijden

Volg een cursus elektrisch rijden!

Elektrisch rijden hoor je steeds vaker op het nieuws en het begint vaker te kriebelen om over te stappen naar een elektrische voertuig. Of werk je als verkoper in de automotive branche en krijg je steeds vaker een vraag over elektrisch rijden? Wat weet je nu eigenlijk zelf echt over elektrisch rijden? Het begrijpen van elektrisch vervoer is belangrijk in de overgang van een traditionele voertuig naar een elektrische voertuig.

Met een cursus elektrisch rijden wordt je klaargestoomd voor de toekomst, want de toekomst is elektrisch! 

Cursus elektrisch rijden bij EV Kenniscentrum

Het EV Kenniscentrum biedt verschillende (online) cursussen elektrisch rijden aan. Door een cursus elektrisch rijden te volgen, word je een echte professional in dit vakgebied. Bij het EV Kenniscentrum kunnen automotive experts samenwerken om kennis en inspiratie over elektrisch rijden te delen.Een cursus volgen via het EV Kenniscentrum kan op verschillende manieren: een live training op locatie, Virtual Classroom Trainingen of een E-learning. Een cursus elektrisch rijden is speciaal ontworpen om je EV kennisniveau te verbeteren. 

EV Brons, Zilver en Goud
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV experts jou alle kennis geven omtrent EV. Wat jij wilt leren en hoeveel jij wilt leren, kun jij zelf bepalen in één van onze drie programma's: Brons, Zilver of Goud. De overgang naar elektrisch rijden gaat steeds sneller, waardoor het goed is om de juiste basiskennis over EV te hebben. Dit doen we op een praktische, digitale en persoonlijke manier. Wil jij weten wat jij leert bij Brons, Zilver en Goud? KIik hieronder op één van de cursussen:
EV Goud
EV Zilver
EV Brons

E-learning
Met een E-learning bij EV Kenniscentrum kun je op een leuke manier kennis maken met elektrisch rijden. Wij hebben twee programma's ontwikkeld die jou alle kennis geven over EV: EV Adviseur en EV Specialist. Benieuwd wat jij gaat leren? Klik hieronder op één van de E-learnings:
EV Adviseur E-learning
EV Specialist E-learning

VCT voor Directie/Management
De VCT voor Directie/Management is inspirerend en interactief. Deze training kan overal gevolgd worden. Wij sturen een inlogcode en jij kunt inloggen op het VCT platform. Tijdens een live-verbinding wordt de training verzorgd door een EV trainer. Wil jij meer weten over een VCT voor jouw team? Klik hier voor de VCT! 

De trainingen zijn ideaal voor o.a. verkopers, consumenten en techneuten. Ook is er gedacht aan het managementvan een organisatie met een VCT voor Directie/Management. In een VCT wordt EV kennis  samen met vakgenoten  op niveau gebracht. Er wordt aandacht gegeven aan elektrisch rijden in de breedste zin van het woord.

De EV App

Heb je een cursus elektrisch rijden afgerond en wil je meer lezen over elektrisch rijden? Of toch liever geen cursus volgen, maar wel meer kennis opdoen over elektrisch rijden? Maak onbeperkt gebruik van onze handige info-tool De EV App. In De EV App is alles te lezen over elektrisch rijden en nog veel meer. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte rondom elektrisch rijden. De EV App is ook te lezen via onze webversie: www.deev.app. Wil jij graag een rol spelen in de mega dynamische wereld van elektrisch vervoer? Schrijf je dan in voor één van de cursussen.
Contact opnemen met de klantenservice
Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.