cursus elektrisch rijden

Volg een cursus elektrisch rijden!

Elektrisch rijden hoor je steeds vaker op het nieuws, het begint vaker te kriebelen om over te stappen naar een elektrisch voertuig. Werk je als verkoper in de automotive branche en krijg je steeds vaker een vraag over elektrisch rijden? Wat weet je nu eigenlijk zelf echt over elektrisch rijden? Het begrijpen van elektrisch vervoer is belangrijk in de overgang van een brandstof voertuig naar een elektrisch voertuig. 

Met een cursus elektrisch rijden word je klaargestoomd voor de toekomst, want de toekomst is elektrisch!

Neem contact op

Cursus elektrisch rijden bij EV Kenniscentrum

Het EV Kenniscentrum biedt verschillende (online) cursussen elektrisch rijden aan. Door een cursus elektrisch rijden te volgen, word je een echte professional in dit vakgebied. Bij het EV Kenniscentrum kunnen automotive experts samenwerken om kennis en inspiratie over elektrisch rijden te delen. Een cursus volgen via het EV Kenniscentrum kan op verschillende manieren: een live training op locatie, Virtual Classroom Trainingen of een E-learning. Een cursus elektrisch rijden is speciaal ontworpen om je EV kennisniveau te verbeteren.  

EV Basis en Gevorderd
Bij het EV Kenniscentrum kun jij zelf bepalen wat jij wilt leren als het gaat over elektrisch vervoer. Hier hebben wij twee programma's voor ontwikkeld: Basis en Gevorderd. Deze cursussen zijn volledig digitaal. Het enige wat je nodig hebt is een computer om in te loggen. Ben jij benieuwd wat je leert in EV Basis en EV Gevorderd?

Ga hieronder direct naar de één van de cursussen:EV Gevorderd

E-learning 
Met een E-learning bij EV Kenniscentrum kun je op een leuke manier kennis maken met elektrisch rijden. Wij hebben twee programma's ontwikkeld die jou alle kennis geven over EV: EV Adviseur en EV Specialist. Benieuwd wat jij gaat leren? Klik hieronder op één van de E-learnings:
 EV AdviseurE-learning
EV Specialist E-learning

VCT voor Directie/Management 
De VCT voor Directie/Management is inspirerend en interactief. Deze training kan overal gevolgd worden. Wij sturen een inlogcode en jij kunt inloggen op het VCT platform. 
 

Tijdens een live-verbinding wordt de training verzorgd door een EV trainer. Wil jij meer weten over een VCT voor jouw team? Klik hier voor de VCT! 


De trainingen zijn ideaal voor o.a. verkopers, consumenten en techneuten. Ook is er gedacht aan het managementvan een organisatie met een VCT voor Directie/Management. In een VCT wordt EV-kennis samen met vakgenoten  op niveau gebracht. Er wordt aandacht gegeven aan elektrisch rijden in de breedste zin van het woord.
 

De EV App

Heb je een cursus elektrisch rijden afgerond en wil je meer lezen over elektrisch rijden? Of toch liever geen cursus volgen, maar wel meer kennis opdoen over elektrisch rijden? Maak onbeperkt gebruik van onze handige info-tool De EV App. In De EV App is alles te lezen over elektrisch rijden en nog veel meer. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte rondom elektrisch rijden. De EV App is ook te lezen via onze webversie: www.deev.app. Wil jij graag een rol spelen in de mega dynamische wereld van elektrisch vervoer? Schrijf je dan in voor één van de cursussen.
Zet de eerste stap naar
meer kennis over elektrisch vervoer
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV Experts samenwerken om
hun kennis en inspiratie met jou te delen. Kennisbank
Onze partners
Copyrights © 2022 All Rights Reserved