EV Basis VCT

Cursus Elektrische Voertuigen

Voor een VCT, Virtual Classroom Training, heb je een computer of tablet nodig met geluid, een goede internetverbinding en natuurlijk zin om opgeladen te worden! 

Dat is alles, wij doen de rest. De VCT kan overal worden gevolgd. Je ontvangt van ons een inlogcode en daarmee krijg je toegang tot het VCT platform. We heten je dan persoonlijk en van harte welkom. Je hebt een live verbinding met de EV-trainer die de training verzorgd. Je maakt deel uit van een kleine groep vakgenoten die deze training ook volgt. Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen. 
Tijdsduur ongeveer 90 minuten. 

De EV App: Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App 2.0. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden.
 

Nationale EV Helpdesk: Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat: 
Na deze VCT ontvang je een certificaat met bewijs van deelname en kun je je opgeven voor het branche erkende EV Basisexamen van IBKI, “EV-adviseur basis”.


E.P.K.
Het allereerste digitale E.P.K. Rapport. E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring. Je krijgt jaarlijks de mogelijkheid om deze E.P.K. Keuring te doen, of je huidige E.P.K. Rapport te up-daten. Een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV klanten, EV kansen en EV wet- & regelgeving. Na afronding van één van onze pakketten is jouw eerste persoonlijke E.P.K. Rapport een feit.
Heb je geen geschikte datum gevonden? Neem contact op voor overige beschikbaarheid. Start de chat
Bestel dit pakket