Fastned snelladen

Fastned snelladen: Snel en betrouwbaar opladen voor elektrische voertuigen

Welkom bij het EV Kenniscentrum, dé bron van informatie over elektrische voertuigen. Als je op zoek bent naar betrouwbare en snelle laadmogelijkheden voor je elektrische auto, dan is Fastned snelladen wellicht precies wat je nodig hebt. In deze gids laten we je kennismaken met Fastned en de voordelen van hun snellaadnetwerk voor elektrische voertuigen.

Wat is Fastned?

Fastned is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in het bouwen en exploiteren van snellaadstations voor elektrische auto's. Ze hebben als missie om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken door een uitgebreid netwerk van snellaadstations te creëren. Met Fastned kun je jouw elektrische voertuig snel en gemakkelijk opladen, zodat je snel weer de weg op kunt.

Voordelen van Fastned snelladen

  • Snelheid: Een van de meest opvallende voordelen van Fastned is de snelheid waarmee je je elektrische auto kunt opladen. Dankzij geavanceerde laadtechnologieën en krachtige laadstations kun je in korte tijd aanzienlijke hoeveelheden energie toevoegen aan je batterij. Hierdoor hoef je niet lang te wachten en kun je snel weer op pad.
  • Betrouwbaarheid: Fastned staat bekend om zijn betrouwbare laadinfrastructuur. De laadstations zijn goed onderhouden en worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op een consistente laadervaring, zonder verrassingen.
  • Uitgebreid Netwerk: Fastned heeft een groeiend netwerk van laadstations verspreid over Nederland en andere Europese landen. Hierdoor kun je gemakkelijk van A naar B rijden zonder je zorgen te maken over het vinden van een laadpunt. De locaties zijn strategisch gekozen langs snelwegen en in stedelijke gebieden, zodat je altijd in de buurt van een Fastned-station bent.
  • Duurzaamheid: Fastned is toegewijd aan duurzaamheid en gebruikt groene energiebronnen om zijn laadstations van stroom te voorzien. Door te kiezen voor Fastned, draag je bij aan een schonere en groenere toekomst voor mobiliteit.


Hoe werkt Fastned snelladen?

Het snelladen bij Fastned is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Volg gewoon deze stappen:

  • Rijd naar een Fastned-laadstation bij jou in de buurt.
  • Sluit je elektrische voertuig aan op het laadstation.
  • Start het laadproces met behulp van de Fastned-app of de laadpas.
  • Wacht enkele minuten tot je batterij is opgeladen.
  • Ontkoppel je voertuig en ga weer op weg!

Fastned snelladen biedt elektrische voertuigbezitters de snelheid, betrouwbaarheid en gemak die ze nodig hebben om naadloos over te stappen op elektrisch rijden. Met een groeiend netwerk van laadstations en een sterke toewijding aan duurzaamheid is Fastned een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte manier om hun elektrische auto op te laden.

Fastned snelladen kosten: Transparantie in elektrisch opladen

Benieuwd naar de kosten van Fastned snelladen? Ontdek hier alles wat je moet weten over de tarieven en het betaalproces bij Fastned, zodat je vol vertrouwen gebruik kunt maken van hun snellaadnetwerk voor elektrische voertuigen.


Standaard tarieven
Nederland € 0.69 per kWh
Duitsland € 0.69 per kWh
België € 0.69 per kWh
Frankrijk € 0.69 per kWh
Zwitserland CHF 0.59 per kWh
Verenigd koninkrijk GBP 69p per kWh

Gold members
Nederland30% korting op standaard tarief plus € 11.99 per maand
Duitsland30% korting op standaard tarief plus € 11.99 per maand
België30% korting op standaard tarief plus € 11.99 per maand
Frankrijk25% korting op standaard tarief plus € 11.99 per maand
Zwitserland30% korting op standaard tarief plus CHF 11.99 per maand
Verenigd koninkrijk30% korting op standaard tarief plus £ 9.99 per maand


Kies voor Fastned snelladen en ervaar de toekomst van mobiliteit vandaag nog. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van elektrische voertuigen door regelmatig het EV Kenniscentrum te bezoeken voor meer informatieve artikelen en updates.
Neem contact op
Zet de eerste stap naar
meer kennis over elektrisch vervoer
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV Experts samenwerken om
hun kennis en inspiratie met jou te delen. Kennisbank
Onze partners
Copyrights © 2022 All Rights Reserved