Artikelen in deze sectie

Hoe kan ik zelf actief het elektrisch rijden promoten?

De verkoop van elektrische auto’s zit in de lift en de interesse in elektrisch rijden groeit. Maar wat kan je als bezitter van een elektrisch voertuig nu eigenlijk zelf doen om de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen?

 ev-logo.png

Rijders van elektrische auto’s zijn zelf de beste ambassadeurs voor elektrisch rijden. Vele elektrische rijders zullen herkennen dat vrienden en kennissen veel vragen hebben over ‘hoe dat nou zit’ met die elektrische auto. Bij de VER kan je je aanmelden als VER ambassadeur en in je eigen regio actief worden om elektrisch rijden te promoten en de toegankelijkheid te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan lobby bij je gemeente voor een betere laadinfrastructuur of het organiseren van een bijeenkomst waar potentiële elektrische rijders de mogelijkheid krijgen om eens een ritje te maken in een elektrische auto. De VER organiseert regelmatig interessante bijeenkomsten en trainingen voor leden en ambassadeurs. Houd het nieuws en de agenda goed in de gaten. Aanmelden is simpel. Ben je al lid van de VER dan kan je via www.evrijders.nl aangeven dat je interesse hebt VER ambassadeur te worden en aanvinken waar je interesses liggen. Ben je nog geen lid van de VER, meld je dan eerst aan als gratis lid of schaf een premium lidmaatschap aan. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op www.evrijders.nl
Laad jouw kennis op met één van onze cursussen...
De EV App De EV App is een onafhankelijke infotool waar u eenvoudig en snel de informatie vindt die u zoekt, zonder eindeloos het internet te hoeven afstruinen. De EV App brengt u in contact met de juiste fora en betrouwbare nieuwsplatforms.
Zet de eerste stap naar
meer kennis over elektrisch vervoer
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV Experts samenwerken om
hun kennis en inspiratie met jou te delen. Kennisbank
Onze partners
Copyrights © 2022 All Rights Reserved