Top 5 grootste dekking laadpas elektrische auto

Er zijn ontzettend veel laadpassen voor elektrische auto's van verschillende aanbieders. Het is best logisch als je door de bomen het bos niet meer ziet, want het aanbod is enorm. Met welke laadpas voor je elektrische auto heb je de grootste dekking door Nederland en/of Europa? EV Kenniscentrum helpt je op weg in samenwerking met Laadpas Top 10.

Top 5 laadpas elektrische auto met de grootste dekking van hoog naar laag

Nummer 1 laadpas elektrische auto: PLUGSURFING
Plugsurfing is niets voor niks de beste laadpas met de grootste dekking. Plugsurfing is de volledigste Europese aanbieder. Zij zijn werkzaam sinds 2012 in deze markt en hebben een groot en betrouwbaar netwerk opgebouwd met hun laadpassen. Deze aanbieder kenmerkt zich door innovatie, doordat zij steeds nieuwe overeenkomsten blijven sluiten waardoor het netwerk blijft groeien. Een voordeel aan Plugsurfing is vooral dat zij erg transparant zijn in hun informatie. Je kunt overal de exacte prijs vinden van elke laadpunt. Zo weet je altijd wat jouw laadsessie gaat kosten.

De ondersteunende landen voor deze laadpas zijn Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zweden, Verenigd Koninkrijk en Kroatië. De beste dekking is vooral in Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen en Zweden.

Nummer 2 laadpas elektrische auto: Kia
Kia biedt een laadpas voor een elektrische auto aan met een groot netwerk. Samen met Plugsurfing bieden zij scherpe abonnementen aan welke gunstig zijn voor Kia-rijders. De ondersteunende landen voor deze laadpas zijn Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland. Ben je een Kia-rijder? De beste dekking is in Nederland!

Nummer 3 laadpas elektrische auto: Shell Recharge / NewMotion
NewMotion is in 2017 overgenomen door Shell. NewMotion is de oudste laadpas aanbieder met één van de grootste netwerken. Een voordeel aan Shell Recharge / NewMotion is vooral dat zij overeenkomsten hebben met exotische roaming netwerken, waar geen enkele andere laadpas werkt. Hierdoor is het grote netwerk een belangrijke voordeel van Shell Recharge.

De ondersteunende landen voor deze laadpas zijn Slovenië, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Estland, Ierland, Letland, Polen, Noorwegen, Zweden, Finland, België, Oostenrijk, Luxemburg, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Frankrijk en Nederland. De beste dekking is te vinden in Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Italië, Nederland en Zweden.

Nummer 4 laadpas elektrische auto: BMW Charging
BMW biedt een Europese laadpas aan voor alle BMW rijders. Deze laadpassen kenmerken zich door een goede roaming in een groot netwerk. Deze laadpas is op vele plekken in Europa te gebruiken. Dat is natuurlijk super prettig voor BMW rijders!

De ondersteunende landen voor deze laadpas zijn Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Italië, Luxemburg en Nederland. De beste dekking is te vinden in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Italië en Nederland.

Nummer 5 laadpas elektrische auto: Izivia Access
Izivia was tot het jaar 2019 bekent onder de naam Sodetrel. Izivia is ook wel bekend als het grootste Franse snellaad-netwerk langs alle snelwegen. Deze snellaadnetwerk heet Corri-Door. Een nadeel: veel van deze Corri-door snelladers zijn weggehaald wegens onderhoudsachterstand en hoogstwaarschijnlijk worden deze laadpalen ook niet meer teruggeplaatst.

De ondersteunende landen van deze laadpas voor de elektrische auto zijn: Oostenrijk, België, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Nederland. De hoogste dekking is vooral in Frankrijk.

Alle laadpassen elektrische auto op een rij

In samenwerking met Laadpas Top 10 biedt De EV App een overzicht aan van alle laadpassen in Europa. Wil je graag een overzicht bij de hand hebben van alle laadpassen? Twijfel niet om De EV App te downloaden. De EV App is een super handige informatie-tool met alle informatie over Elektrisch Vervoer. Ook te gebruiken op de webversie. Klik hier.

top 5 laadpas elektrische auto


Contact opnemen met de klantenservice
Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.