Quick-Learning 3 - EV Batterij

In deze Q-Learning leer je, in vogelvlucht, de basisprincipes van de tractie batterij, welke verschillende soorten er zijn en de belangrijkste begrippen.Q-Learning 3 bevat de basiskennis van EV Batterij.
Op een interactieve wijze brengen we je verder in de wereld van elektrische mobiliteit, dat doen we op een digitale maar toch persoonlijke manier.

Ben je gewoon geïnteresseerd in EV batterijen technologie? Ben je EV-rijder of word je binnenkort EV-rijder? Dan is Q-Learning 3 voor jou een mooie stap vooruit in je EV-kennis. Bij een goed resultaat ontvang je digitaal een EV-Certificaat.

Elke module bestaat uit een aantal hoofdstukken en wordt ondersteund door handige links, video’s en heldere uitleg, daarnaast eindigt elk hoofdstuk met een aantal vragen zodat je de stof goed kan oefenen.

De EV App: Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden.
 
Nationale EV Helpdesk: Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat: 
Na deze EV-Learning ontvang je een digitaal EV-certificaat als bewijs van deelname. 
Q-Learning 3.EV Batterij
Tijdsduur : 15 minuten

Inhoud :
  • Milieuaspecten accu’s
  • Levensduur en degradatie
  • Basisprincipes van een batterij/accu
  • Nieuwe Li-ion generatie
  • Blade-batterij
  • LFP-batterijen
  • Solid-State batterijen

Deze Q-Learning is het startsein om te ontdekken wat jouw aandeel in deze Elektrische Revolutie kan zijn.

Zet de eerste stap naar
meer kennis over elektrisch vervoer
Het EV Kenniscentrum is dé plek waar EV Experts samenwerken om
hun kennis en inspiratie met jou te delen. Kennisbank
Onze partners
Copyrights © 2022 All Rights Reserved