EV Zilver

EV-ZILVER

Na het voltooien van EV-BRONS kan je naar EV-ZILVER. In zilver maken we met jou een echte verdiepingsslag.
Wil je voorop blijven lopen in de EV transitie? Wil je toegevoegde waarde leveren aan je klanten? Wil je nieuwe verdienmodellen ontdekken? Bijna alle aan EV gerelateerde onderwerpen komen aan bod.  Het ZILVER programma maakt van jou een volwaardig EV gesprekspartner. Bij een goed resultaat ontvang je het EV-ZILVER certificaat.

De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben. In deze EV-learning ga je veel leren over elektrisch rijden en de vele randzaken. Dat doen we op een praktische, digitale en toch persoonlijke manier. 

EV-Learning:
Voorafgaand aan de VCT training maak je een korte EV-learning. De EV-learning doe je op de computer thuis of op het werk. In deze EV-learning maak je op een speelse wijze, door middel van video en vragen en antwoorden, alvast kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Dit kan op elk moment, wanneer het jou schikt. Tijdsduur ongeveer 45 minuten. 

VCT: 
Virtual Classroom Training, hier heb je een computer nodig met geluid, een goede internetverbinding en natuurlijk zin om opgeladen te worden! Dat is alles, wij doen de rest. Deze training kan dus overal worden gevolgd. Je ontvangt van ons een inlogcode en daarmee krijg je toegang tot het VCT platform. We heten je dan persoonlijk en van harte welkom. Je hebt een live verbinding met de EV trainer die de training verzorgd. Je maakt deel uit van een kleine groep vakgenoten die deze training ook volgt. Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen. Tijdsduur ongeveer 90 minuten. 

De EV App: 
Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Nationale EV Helpdesk:
Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat:
Na deelname van deze EV Learning ontvang je een EV ZILVER certificaat.
Je bent nu voldoende EV onderricht om een actieve of adviserende rol te spelen binnen EV projecten en proposities.