EV Goud

Bij het EV kenniscentrum kan je zelf bepalen wat je wilt leren, en op welk niveau, als het gaat over  elektrische mobiliteit. Daarvoor hebben we drie programma’s ontwikkeld. Brons, Zilver en Goud. In de basis zijn alle programma’s volledig digitaal. Jij hoeft alleen maar in te loggen via je computer.

Op verzoek kunnen we kijken naar de mogelijkheden om fysiek te trainen. Uiteraard onder de dan geldende Covid-19 voorwaarden. 


EV-GOUD

Na je ZILVER certificering kan je gaan voor GOUD.

In het GOUD programma kijken we naar de toekomst van EV’s. Hoe kan je daar als manager/leidinggevende en/of ondernemer op anticiperen? Hoe wordt en/of blijf je succesvol in deze markt? Uiteraard maken we ook dit onderdeel op maat voor jou of jouw situatie. Bij een goed resultaat ontvang je het EV-GOUD certificaat.

 

Virtual Classroom Training (VCT): 
Virtule Training, op een vast tijdstip. Onze trainers heten je van harte welkom. Je maakt deel uit van een kleine groep (maximaal 12 personen). Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen. Tijdsduur ongeveer 90 minuten. (Alle ingrediënten voor een leuke en vooral interessante avond zijn aanwezig). 


De EV App: 
Je leert praktisch gebruik te maken van De EV App. Zodat je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Nationale EV Helpdesk:
Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat:
Na succesvolle afronding van deze cursus ontvang je het certificaat EV Goud.
Je bent nu een volwaardig EV-specialist.
Je kan je meten op verschillende EV niveaus en bent een serieuze EV gesprekspartner.