EV Basis EV-Learning

Cursus Elektrische Voertuigen

In deze EV-learning maak je op een speelse wijze kennis met de wereld van elektrische voertuigen. De EV-learning heeft 4 modules die elk zo’n 45 min in beslag nemen. 

  1. Soorten EV
  2. Basisuitleg laden
  3. Laadinfrastructuur
  4. Subsidies en Fiscaliteiten.
Elke module bestaat uit een aantal hoofdstukken en wordt ondersteund door video’s en heldere uitleg daarnaast eindigt elk hoofdstuk met een aantal vragen zodat je de stof goed kan oefenen, na elke Module volgt een eindtoets.

De EV App: 
Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden.
 
Nationale EV Helpdesk:
Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie. 

Certificaat:
Na deelname van deze EV Learning ontvang je een deelname certificaat en kun je je opgeven voor het branche erkende EV Basisexamen van IBKI, "EV- adviseur basis".

E.P.K.
Het allereerste digitale E.P.K. Rapport. E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring. Je krijgt jaarlijks de mogelijkheid om deze E.P.K. Keuring te doen, of je huidige E.P.K. Rapport te up-daten. Een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV klanten, EV kansen en EV wet- & regelgeving. Na afronding van één van onze pakketten is jouw eerste persoonlijke E.P.K. Rapport een feit.
Heb je geen geschikte datum gevonden? Neem contact op voor overige beschikbaarheid. Start de chat
Bestel dit pakket