EV Basis Combi (EV-learning + VCT)

Het blended EV-learning pakket is een uniek pakket met het beste van twee werelden, een combi van een voorbereidende EV-learning en Virtual Classroom Training (VCT), met realtime live interactie met een van onze EV-Trainers.

De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben. In deze EV-learning ga je veel leren over elektrisch rijden en de vele randzaken. Dat doen we op een praktische, digitale en toch persoonlijke manier. 

EV-Learning:
Voorafgaand aan de VCT training maak je een korte EV-learning. De EV-learning doe je op de computer thuis of op het werk. In deze EV-learning maak je op een speelse wijze, door middel van video en vragen en antwoorden, alvast kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Dit kan op elk moment, wanneer het jou schikt. Tijdsduur ongeveer 45 minuten. 

VCT: 
Virtual Classroom Training, hier heb je een computer nodig met geluid, een goede internetverbinding en natuurlijk zin om opgeladen te worden! Dat is alles, wij doen de rest. Deze training kan dus overal worden gevolgd. Je ontvangt van ons een inlogcode en daarmee krijg je toegang tot het VCT platform. We heten je dan persoonlijk en van harte welkom. Je hebt een live verbinding met de EV trainer die de training verzorgd. Je maakt deel uit van een kleine groep vakgenoten die deze training ook volgt. Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen. Tijdsduur ongeveer 90 minuten. 

De EV App: 
Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Nationale EV Helpdesk:
Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat:
Na deelname van deze EV Learning ontvang je een deelname certificaat en kun je je opgeven voor het branche erkende EV Basisexamen van IBKI, “EV-adviseur basis”.

E.P.K.
Het allereerste digitale E.P.K. Rapport. E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring. Je krijgt jaarlijks de mogelijkheid om deze E.P.K. Keuring te doen, of je huidige E.P.K. Rapport te up-daten. Een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV klanten, EV kansen en EV wet- & regelgeving. Na afronding van één van onze pakketten is jouw eerste persoonlijke E.P.K. Rapport een feit.
Datum Vrije plekken Sessies
Heb je geen geschikte datum gevonden? Neem contact op voor overige beschikbaarheid. Start de chat