EV Basis Combi (EV-learning + Live training)Eindelijk! We mogen we weer...
Echte live trainingen geen zoom, adobe of andere virtuele rooms maar gewoon ouderwets met elkaar, bij elkaar. 


Het blended EV-learning pakket is een uniek pakket met het beste van twee werelden, een combi van een voorbereidende EV-learning en Live Training, met onze EV-Trainers.

De overgang naar volledig elektrisch rijden gaat sneller dan je denkt. Hoe goed is het dan om de juiste basiskennis over EV (Elektrische Voertuigen) te hebben. In deze EV-learning ga je veel leren over elektrisch rijden en vele andere belangrijke zaken die met EV te maken hebben. Dat doen we op een inspirerende manier, gedeeltelijk digitale manier en gelukkig ook weer de “ouderwetse" persoonlijke manier.

EV-Learning:
Voorafgaand aan de live training maak je een korte EV-learning. De EV-learning doe je op de computer thuis of op het werk. In deze EV-learning maak je op een speelse wijze, door middel van video en vragen en antwoorden, alvast kennis met de wereld van elektrische voertuigen. Dit kan op elk moment, wanneer het jou schikt. Tijdsduur ongeveer 45 minuten. 

Live Training: 
Live Training, op een vast tijdstip op onze locatie in Breukelen. Onze trainers heten je dan persoonlijk van harte welkom. Je maakt deel uit van een kleine groep (maximaal 12 personen). Tijdens en na de training is er alle ruimte voor jouw specifieke EV vragen. Tijdsduur ongeveer 90 minuten. (Alle ingrediënten voor een leuke en vooral interessante avond zijn aanwezig). 


De EV App: 
Je kunt onbeperkt en gratis gebruik maken van De EV App. Waarin je alle informatie eenvoudig terug kunt vinden én nog veel meer…. Zo blijf jij ook in de toekomst op de hoogte van alles rondom elektrisch rijden. 

Nationale EV Helpdesk:
Mocht je vragen hebben, nu of in de toekomst, stuur je vraag naar de helpdesk, binnen 1 werkdag krijg je reactie.

Certificaat:
Na deelname van deze EV Learning ontvang je een deelname certificaat en kun je je opgeven voor het branche erkende EV Basisexamen van IBKI, “EV-adviseur basis”.

E.P.K.
Het allereerste digitale E.P.K. Rapport. E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring. Je krijgt jaarlijks de mogelijkheid om deze E.P.K. Keuring te doen, of je huidige E.P.K. Rapport te up-daten. Een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV klanten, EV kansen en EV wet- & regelgeving. Na afronding van één van onze pakketten is jouw eerste persoonlijke E.P.K. Rapport een feit.
Heb je geen geschikte datum gevonden? Neem contact op voor overige beschikbaarheid. Start de chat
Bestel dit pakket