E.P.K.

“Jouw jaarlijkse E.P.K. is belangrijk om kortsluiting te voorkomen!”

E.P.K. staat voor Elektrische Periodieke Keuring, wat zoveel wil zeggen als, ieder jaar een belangrijke “keuring” om buitengewoon goed op de hoogte te blijven op het gebied van de EV marktontwikkelingen, EV technieken en EV wet- & regelgeving.

Niet alleen de markt is dynamisch, je bedrijf, je functie, je klanten, je leveranciers en de overheid zijn onderhevig aan dezelfde dynamiek als jij. Daarom nodigen we je van harte uit om eenmaal per jaar in januari een digitale Elektrische Update mee te maken. Dat doen we via een Virtual Classroom Training waarin we je op de hoogte brengen van het laatste EV nieuws en we graag al jouw EV vragen beantwoorden. Alle ins & outs op het gebied van EV maken wij met jou bespreekbaar! Dat doen we met interessante gasten uit de wereld van EV. Gedurende het jaar blijf je uiteraard up to date middels de enige echte EV App.

Hoe werkt de E.P.K.?
Jij hebt exclusief de mogelijkheid om bij ons, eens per jaar mee te doen met de E.P.K. Virtual Classroom Training. Jouw investering? 1,5 tot 2 uur van je tijd en € 19,95 per jaar. Zo ben jij ieder jaar in januari weer op de hoogte van het laatste EV nieuws. Da’s een mooie start van het nieuwe jaar, toch?


Heb je geen geschikte datum gevonden? Neem contact op voor overige beschikbaarheid. Start de chat
Bestel dit pakket